08443: Het adres voor blauwe texelaars!

Vlam in de pan

Ingrediënten
- 125 gr zeer mager lamsvlees
- 1 dl runderbouillon
- 1 uitgeperst teentje knoflook
- 100 gr peterselie, fijngehakt en vermengd met 1 el gedroogde rozemarijn
- Zout
- Peper
- 1 kleine rode peper

Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 175°C
- Let er goed op dat al het vet van het vlees afgesneden is
- Giet de helft van de bouillon in een vuurvaste schaal
- Wrijf het vlees in met de knoflook en de kruiden en bestrooi het met peper en zout
- Braad het in 20-30 minuten in de oven gaat
- Giet nu de resterende bouillon over het vlees en laat het nog 5-10 min doorbraden
- Snijd de peper zeer klein en strooi die over het vlees
- Dien het gerecht zeer warm op

Copyright © www.texelseblauwe.nl    |    Webdesign by: FW Designs